Wie zijn wij

Het is ontzettend belangrijk om van je geheimen af te komen. Als je het gevoel hebt dat je leven op veel gebieden tot stilstand komt en dat je in een “gevangenis” zit wbt. seksuele zonden dan ben je bij “Stichting in het Licht” bij het juiste adres.
Sjaak. (42)

Mijn gebedsleven zat volledig op slot. Nu begrijp ik beter wie God is en voor mij wilt zijn en begint de relatie met God te groeien. Van daaruit kan ik nu leren om mijn problemen en moeite met God te bespreken.
Johan.(47)

Intens was de duisternis waarin ik ruim 20 jaar van mijn leven verkeerd heb. Zondigen deed ik eigenlijk vaker wel dan niet, ik wist alleen nog niet wat dit betekende. Rusteloosheid, doelloosheid, pornografie, masturbatie, ongewassenheid, losbandigheid en goddeloosheid tekende mijn leven. Toen werd ik ziek, doodziek, zo ziek dat ik in de krochten van de duisternis, die ik zelf gecreëerd had rond doolde. Toen kreeg ik een moment dat ik besefte: óf Jezus Christus en genezen worden óf wegrotten in mijn eigen schuld en vuiligheid. Halleluja, groot is onze God! ik koos het eerste, dagelijks mag ik ervaren hoe Hij mijn gedachten vult met Zijn aanwezigheid. Dank U Heer, dank U Jezus! Dank U dat ik me steeds meer bewust mag worden van Uw grootheid en mijn eigen vergankelijkheid. Halleluja, Maranatha, Amen
Kris (29)

De gesprekken vind ik bemoedigend. Ook omdat degene mij begrijpt waarmee ik worstel. Door deze dingen te ontvangen leer ik ze te gebruiken in mijn strijd, maar ook om wat ik ontvangen heb, ze door te geven aan anderen.
Ron (22)